perjantai 3. toukokuuta 2013

Päivän asua ja vähän muuta

Olen päässyt kirjoittamaan paljon vähemmän kuin on ollut tarkoitus. Netti pätkii, joten koneella kirjoittaminen ei onnistu, ja puhelimella taas en saa niitä kuvia tänne kuin haluaisin.
            Anyway, käytiin tänään iskän kanssa shoppailemassa ja saatiin VIHDOIN hankittua kännykkä sille. Samalla sain itselleni toisen laturin, jottei koko ajan tarvitse kärrätä laturia kodin ja opiskelukämpän väliä. Käytiin myös uudestaan pennun kanssa eläinlääkärillä ja saatiin antibiootteja mukaan.
        Tältä sitten näytin iltasella: musta toppi Tezenisiltä Italiasta (pakko ostaa lisää kun pääsen sinne takaisin<3), oliivinvihreä neuletakki Ginatricotista ja raitafarkut Ellokselta joskus vuodelta 06. En ole niitä vuosiin pystynyt pitämään päällä kun olin lihonut niin, mutta nyt ne ovat jo vähän löysät!
         Rakastin niitä aikoinaan jo kovasti ja olen odottanut innolla, että mahtuvat taas päälle. Ovatkin ainoat housut Ellokselta, jotka ovat sopineet minulle, jotenkin sen firman mallit ovat ihan kummalliset...
        Kuvissa myös ne uudet hiukset, joista juttua heti kun netti taas paremmin pelaa. Meikit ovat ne ihanat uudet Geek Chic cosmeticsilta, josta myös juttua netin palattua.
         Odotan muuten huomista innolla, pitkästä aikaa taas yökyläilyä ihanan ystävän kanssa :3 pyjamabileily ihan kahdestaankin on todella kivaa!

4 kommenttia:

  1. Mulla on ollu samanlaiset sukat! :3 Mun ne kulu puhki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ne tekee :D ei ehkä kuvassa näe, mutta toisessa sukassa kantapää melkein auki ja toisessa varpaanmentävä aukko...
      Pitäisi varmaan hankkia uusia sukkia

      Poista
  2. Kivannäköinen tukka ja meikki! Ja raitahousut ah ♥ Mullakin on yhdet, mutta nyt on kyllä sellainen vapputurvotus päällä että kokeilen niitä taas sitten joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Hah joo, raidat vielä tuntuvat jotenkin häiritseviltä jos on vähääkään isompi olo :D ihmeellistä oikeastaan

      Poista