maanantai 13. toukokuuta 2013

Geek Chic Cosmetics

Okei, nyt vihdoin kirjoitan tämän, vaikka meikkejä olenkin jo käyttänyt tässä muutaman viikon. Tilasin siinä, hmm, vähän alle kuukausi sitten Geek Chic Cosmeticsilta aimo kasan meikkejä (tuli sairaalassa vähän sellainen koristelutarve, ja säästöjen ansiosta menikin vähän ehkä overboard, mutta ei se kai mitään), jotka ainakin vielä ovat kyllä ihan omat lempparit.


Täysin sekainen kuva kaikesta mitä pakkauksessa oli, käyntikortti, lista tuotteista ja tuotteet, mukaan lukien yksi sample kaupan päälle.

Käyntikortin toinen puoli, kuva Kassandra Leigh Purcell ja löytyy myös firman galleriasta.

Tilasin vain luomivärejä, vaikka firmalla onkin vähän kaikenlaista muutakin, esim. puutereita, huulikiiltoja, glittereitä ja hajuvesiä. Käyttöä kuitenkin nyt tällä hetkellä ei muulle ollut, joten ehkä joskus toiste sitten niitä. En omista mitään luomivärien pohjustusainetta, mutta tähän mennessä en näiden kanssa ole edes juuri tarvinnut, koska ovat sen verran pigmenttisiä jo valmiiksi (enkä myöskään ole ollut missään, missä olisin sen vahvempaa meikkiä halunnut). Ostin aika monta kokonaista purkkia, jotka ovat sen 5 grammaa, ja muutaman samplen, joissa sitten aika paljon vähemmän.

Siinä kaikki vähän paremmassa järjestyksessä. Kaikki Geek Chic Cosmeticsin tuotteet ovat jotenkin nörtteilyssä kiinni, joten ei mikään ihme, että luomivärikokoelmistakin löytyy mm. Farscape, Star Trek, H.P Lovecraft, Dr. Who ja Game of Thrones.

Aluksi tuntui, että jos näitä nyt joka päivä käyttää niin varmaan loppuvat ihan heti, mutta ei todellakaan. En yhtäkään väriä ole tarvinnut enempää kuin ihan pensselinkärjellisen, joten nämä kyllä kestävät todella todella todella kauan.


Aivan kirkkaanpunainen N7 (kokoelmasta N7 eli oikeastaan Mass Effect)

Eldritch, ylimääräinen sample, väristä (ihana oliivinvihreä, jossa todella paljon erivärisiä glittereitä), jonka ostin joka tapauksessa. Pieni pettymys sinänsä, mutta ilmaista silti. (Kokoelmasta Strange Aeons, tai H.P Lovecraftin kirjoituksia)

Madness, viininpunainen kimmallus (kokoelmasta Strange Aeons, eli H.P Lovecraft)

Frell! Ihan kirkas valkoinen, kokoelmasta Scapers (Farscape)

Aika varmasti Brotherhood of Crows, lähinnä harmahtavaa kimmallusta (kokoelmasta Win or Die, Game of Thrones)

Kingslayer, ihana kimaltava vaniljanvärinen (kokoelma Win or Die, Game of Thrones). Tässäkin ihan totta on se sama muovinen reikäsuoja kuin noissa muissakin, mutta suojan molemmin puolin on tuollainen määrä luomiväriä. Sain siis oikeastaan tuplamäärän yhden hinnalla. Ja tätä käytänkin oikeastaan joka meikissä, joten jee!

Lisää Win or Die-kokoelmasta olevia (Game of Thrones). Vasemmalla The Imp (perus kulta) ja oikealla Born in Fire (sinertävän liila, jossa pinkkiä glitteriä, ihan oma lemppari! Tai ehkä enemmän siksi, että rakastan Daenerysiä.)

Continuum, aivan kirkkaan keltainen (kokoelmasta Go Boldly, yllätys yllätys, Star Trek)

Vasemmalla laivastonsininen Faithful Student ja oikealla Cupcakes (joka oikeastaan onkin sen väri mielestäni, vähän vähemmän kirkas kuin odotin), kokoelmasta Pwny-Tales (My Little Pony...)

Eldritch, se minkä oikeasti ostin.

Ylhäällä ruskea moniväriglitterinen We Are Coming (Timey Whiney tai Dr. Who), alhaalla vasemmalla Portal Orange, ihan perus oranssi (kokoelmasta Portals, as in the peli Portal) ja oikealla yksi lemppareistani Ambassador, ihana viininpunainen, jossa kultaista glitteriä. Tämän glitter myös pysyy ehkä parhaiten kaikista (kokoelmasta Big Damn Heroes, tai Firefly, jonka yksi luomiväri on kyllä ihana viite yhteen brittirunoilun mahdeista Samuel Taylor Coleridgen The Rime of the Ancient Mariner. Samuel Taylor Coleridge on muutenkin aika loistava, suosittelen, varsinkin akkarifaneille).


Testailin kaikki myös käsivarteeni, jokainen väri peitti käsivarressani olleen ihanan mustelman, joten todella peittäviä ovat. The Imp ei näy kovin hyvin, koska on oikeastaan tasan sama väri kuin ranteeni, mutta ei se nyt mitään. N7 ei ole kovin peittävästi, koska en uskaltanut käyttää enempää. Se nimittäin on jokseenkin huonossa pakkauksessa, joka heittää kaiken ulos, kun sen avaa. Joten suurin osa nyt peitossa kiinni....kuten alhaalta näkyy...

Ambassador, Continuum, Portal Orange, Cupcakes, Faithful Student ja Eldritch

We Are Coming, Born in Fire, Brotherhood of Crows, Kingslayer ja The Imp

N7, Frell! ja Madness

Voi luoja mikä murha....
Geek Chic Cosmeticsin meikit ovat siinäkin mielessä ihania, ettei mitään ole testattu eläimillä ja suurin osa on myös gluteenittomia (ei kyllä mikään iso juttu itselleni) ja sopivat vegaaneille.
Todella monia voi myös käyttää huulilla ja paketissa lukee punaisella jos ei voi. Monessa kylläkin on myös metalliseoksia, joten voi ehkä olla ongelma metalliallergikoille. Mutta sekin lukee värin kohdalla (kuten esimerkiksi The Impin infossa).

Koko paketti tuli ilman tullia, mikä oli itselleni ihana juttu, ja ilman postikuluja (koska vähän yltiöshoppailin...). Nyt kun olen taas viettänyt muutamia minuutteja heidän sivuillaan kirjoittaessani tätä, tekee taas mieli tilata kaikki värit. Siis ihan jokaisen. Ovat niin ihania.

Alla ensimmäisen yön meikkailua, jossa Cupcakes, Ambassador ja Kingslayer. Never mind huonosti nypityt kulmakarvani. En niitä tajunnut silloin yltiöväsyneenä edes värjätä, hah.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti