maanantai 6. toukokuuta 2013

Päivän aurinkoa, asu ja meikki

Ah tänään oli niin ihana ja aurinkoinen päivä. Vihdoin kevät saapui tänne meillekin, ja korkkasin niin sandaali-, shortsi- kuin auringonpalvontakaudenkin.
       Laitoin vihdoin päälleni galaksishortsini, ja tajusin kuinka ne ovat muuttuneet aivan liian isoiksi, tippuivat kävellessä päältäni, mutta onneksi löysin kaapista tarpeeksi lyhyen vyön (en vöitä juuri koskaan ole käyttänyt niin ei ollut niin helppoa).
       Pinkit alushousut hankin Italiasta Tezenisiltä (ai että rakastan sitä kauppaa...) ja meikin kyhäsin Geek Chic cosmeticsilta ostamistani sopimaan shortseihini.
       Nukuin viimeyönä ehkä tunnin, vaikka kuinka väsytti ja yritin, joten ei mikään ihme, että sitten terassin auringossa meinasin koko ajan nukahtaa. Ei kuitenkaan sekään onnistunut, kun koko ajan jokin pörräsi ympärillä.
       Illalla nyt iski kauhea askarteluhimo, mutta en löydä mistään mitään sellaista mitä tarvitsisin. Onneksi iskä haluaa huomenna Plantageniin ostamaan kevään puutarhatarvikkeet, joten pääsen itse samalla hakemaan mitä tarvitsen Eurokankaasta ja K-Raudalta. Wooot!
       Olen myös miettinyt, että jos värjäisin hiukseni jotenkin toisin taas. Tuo sininen puoli himmenee niin paljon pinkkiä nopeammin, ettei näytä koskaan tasaiselta...

2 kommenttia: