maanantai 13. toukokuuta 2013

Hiustenvärjäilyä ja Beeunique.co.uk

No niin, tämäkin on *hieman* myöhässä, mutta kyllä se siitä. Tilasin tosissaan jo sairaalassa ollessani värit Beeuniquelta, josta olen aiemminkin tilannut kaverin kanssa, joten tuttu sivusto. Se on myös sinänsä tuttu, että sieltä käyn aina bongailemassa ihania värejä galleriasta, jossa todella hyvin näkee eri merkkien värit ja niiden erot ja erilaisissa hiuksissa! Kannattaa todella käydä katsomassa jos shokkailu kiinnostaa. Beeuniquelta on siinä mielessä minusta ihana tilata, koska brittikauppana heillä voi maksaa Electronilla. Ei tarvitse odottaa päivätolkulla, että rahat siirtyvät tililtä Paypalille...

Tilasin tosiaan vähän muutakin kuin värejä: kamman, pensselin, sekoituskipon ja klipsejä, koska minulla ei todella ole mitään sinnepäinkään. Tai no ehkä, ikivanha kampa, josta puolet piikeistä tippuneet pois, marjarasia sekoitukseen ja jäätelöpuikko sekoittamiseen.... (en kylläkään ole heittänyt mitään nyt pois, koska olen aivan sitä mieltä, että ihan kaikki on käytännöllistä säästää. Mmm hoarder).






Ostin tosiaan neljä väriä sitten kerralla, kaikki Directionsin värejä: Rose Red, Atlantic Blue, Cerise ja Lagoon Blue.  Ensimmäisenä värjäsin Rose Redillä ja Lagoon Bluella, jonka tuloksena toinen puoli päästä pinkki, toinen vihreä. Tai no...todella haalean turkoosin väritön.
Värjään myös yleensä hieman erilailla kuin ehkä pitäisi. Ensinnäkin, en aina pese hiuksia ennen värjäystä. Ne ovat niin järkyttävä takkukasa silloin, ettei mikään väri saa niitä selvenemään, rikon vain harjatessa ja väri jää sitten vain osaan hiuksista, kun takut eivät ole auenneet. 
Toiseksi, aina värjäyksen jälkeen pesen hiukset muutamaan otteeseen ihan kunnolla shampoolla, ettei sinne jää turhaan mitään valuvaa väriä jäljelle. Ensimmäisen pesun jälkeen kun se valuminen on aika iso ongelma minulle. Sohvat ja sänky ja kaikki pitää suojata, eikä mitään vaaleita vaatteita voi käyttää...salilla hikoilukin on ollut mielenkiintoista, kun naamaa pitkin valuu väriä. Käytän myös AINA hoitoainetta, vaikka kuinka löytyy vinkkejä, että älä käytä, kun väri on hoitava ja hoitoaine poistaa väriä enemmän. Bullshit, ei ainakaan minulta poista eikä värikään hoida läheskään tarpeeksi. Hiukseni kun tosiaan ovat tällaiset takkukasat. Ja puoliafro jos en varo.



Pipon neuloin joskus vuonna 06 ostamastani Novitan neonlangasta. Minua niin ärsyttää etten ostanut lankaa enemmän! Se on niin i-h-a-n-a!


Tässä näkyy hyvin se ero, mikä tuli kun värjäsin sinisen puolen uudestaan Lagoon Bluen lopuilla ja pienellä määrällä Atlanticia. Harmaa -> sininen. Miten ihmeessä saankin aina tuon saman ilmeen kuvaan. Pöh.

Koska itsevärjääminen on aika ärsyttävän vaikeaa minusta, varsinkin kun olen todella vain oikeakätinen, eli vasen täysin hyödytön tällaisessa, niin osa hiuksista oli liiloja tuossakin vaiheessa.

Tällä hetkellä hiukset tosiaan eivät enää ole tuon väriset, koska sininen lähtee hiuksistani todella todella nopeasti. Ja punaiset eivät ollenkaan.
Sekoitin Atlantic Bluen ja Cerisen yhteen ja länttäsin kaiken päähäni, nyt on olen aika violetti. Värejä löytyy yhä hieman, mutta seuraavaksi varmaan menen sitten oikeasti vihreäksi. Tai punaiseksi. Who knows. Kun nyt kerta olen blondannut voin hetken leikkiä, siis ennenkuin tylsistyn taas ja palaan mustatukkaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti