maanantai 13. toukokuuta 2013

True Blood Cooking

Ah ikuisuuksia halusin jo hankkia tämän kirjan, mutta opiskelijabudjetilla se ei vielä syksyllä onnistunut. Nyt olenkin saanut tosiaan säästettyä niin nätisti, että ostinkin, eikä se alle 30 euroa keittokirjasta ole niin kamala muutenkaan. Pahempaakin olen joutunut maksamaan...kauheaa.

Vaikka näin sarjaa katsovana ja siitä todella pitävänä en voi sanoa pitäväni tästä ideasta, että käytetään aihetta ihan kaikkeen ja tungetaan hahmoja joka sivulle ja kirjoitetaan heidän puolestaan jotain juttua siitä mistä ruoasta Sookie tykkää ja näin, mutta ai elämä ne ruoat tässä kirjassa.
Siis en voi kuvitella löytäväni kovin paljon parempaa kirjaa etelävaltioiden ruoista, ja niin monella drinkillä höystettynä kuin tässä kirjassa, eikä sillä ole mitään tekemistä True Bloodin kanssa.

Joten. Olen todella iloinen, että ostin, vaikka en kestänytkään koko kirjaa lukea (en niitä hahmojen juttuja juuri lainkaan).
En ole vielä tehnyt mitään kirjan resepteistä, lähinnä siksi, ettei vatsani yhäkään kestä juuri mitään ruokaa (hyvä kun jäätelö edes menee, kuolisin varmaan muuten nälkään...), mutta paranemaan päin tämäkin menossa, joten ehkä piakkoin?


Niin ja on aika selvä, ettei oikeastaan mikään koko kirjassa ole terveellistä. Mutta mitä väliä kun nautitaan? 



























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti