sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Ootd moneskohan nyt

Tässä tulee peräkkäin kaksi juttua, kun netti on niin surkeana, että pakko taas puhelimella kirjoittaa. Kuvatkin sitten ihan sen mukaisia, mutta kestäkääpä, jooko? :)
         Päätin tänään lähteä Tapanilaan Rock-kirppikseen, kun olo oli sen verran hyvä ja päiväkin nätti. Koska en itse aja autoa yleensä jouduin pyytämään taas kerran kyytiä Keravan asemalle iskältä, joka sitten hupsista päätti tulla mukaan. En toisaalta ihmettele, vaikka hän nyt aina yrittääkin esittää sellaista perus grumpy old maniä, niin kyllä se tällaisestakin meiningistä tykkää. Hän ei kyllä mitään löytänyt, jokainen hyvä LP, joka oli myynnissä meiltä löytyy jo (iskä oli nuoruudessaan aikamoinen ...silloin parikymppisenä kuuskytluvulla).
        Jokatapauksessa, omat ihanat löytöni näytän siinä toisessa kirjoituksessa, tähän nyt vain päivän asua. Ihanan ginatricotin mekon ostin käytettynä Facebookin Goottikirppikseltä, enkä todella kadu. Meinasin myös sen saadessani saada sätkyn kun tajusin, että mahdun koon 36 vaatteisiin (tällaiselle painovainoharhaiselle ja parikymmentä kiloa laihduttaneelle todella iso juttu). Nahkatakki pari vuotta vanha Lindexiltä, kukkapitsisukkahousut Calzedoaniasta (jos muistin kirjoittaa oikein) Italianmatkalta (eivät taida näkyä edes).
        Ai niin, värjäsin taas hiukseni. Sininen haalistui niin kamalasti, ettei enää sopinut siihen todella hyvin pysyneeseen pinkkiin. Sekoitin sitten loput yhteen ja laitoin liilaksi. On muuten omasta mielestä todella mukava väri, koska taittaa aina valosta ja kohdasta riippuen siniseen tai pinkkiin, mikä tekee mukavan monisävyiseksi hiukset!
        Kasvokuvasta en niin välitä, mutta hiukset näkyvät paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti