sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kirppistelyä rokaten

Kuten edellisessä kirjoitinkin käytiin iskän kanssa tämänpäiväisessä Rock-kirppiksessä Tapanilan juna-aseman vierellä. Niin siis junalla mentiin, koska tulee mukavan halvaksi kun molemmat ovat puolikkaita!
       Joka tapauksessa, löysin pari ihanaa juttua, joiden allaolevat kuvat ovat aika sekaisin (puhelimella jostain syystä eivät ikinä julkaistu samassa järjestyksessä kuin lataan). Ostin kaksi hametta: yhden korkeavyötäröisen liituraitahameen ja punaisen tylliunelman mustalla tyllillä ja ruusukoristeilla.
          Ostin myös punaisen PVC-vyötärökorsetin, joka on tämänpäivän ehdoton lemppari enkä jaksa odottaa, että voin käyttää sitä! (En oikein kotona taida). Ainoa ongelma siinä on, että kokomerkintä väittää 24", joka minulle juuri passeli, mutta korsetti on kyllä todellisuudessa 22". Jee. Tosi kiva. Jää mukava kymmenen senttiä takaa auki. No joo, kaipa sen kanssa kestää elää ja koska tunnun yhä laihtuvan, voi olla, että pienempi parempi.
       Sitten musiikkiin, tuli hankittua kuusi levyä, joista neljä oikeastaan ihan vahingossa. Rammsteinin levyt Liebe ist für Alle Da ja Reise, Reise nappasin ihan heti kun ne bongasin, mutta loput olivat itsellekin vähän yllätysostoksia. Slipknotia en juuri koskaa isommissa määrissä ole kuunnellut, mutta Duality menee biisinä niin hyvin, että nappasin sen albumin. Thyrfingin , Paradise Lostin ja Gothministerin levyt (urkraft, Icon ja Happiness in Darkness) otin ihan vain huvin vuoksi, kun en ole oikeastaan kuin ehkä puolikkaan biisin joskus kuullut. Gothministeriltä en lainkaan, siinä houkutteli oikeastaan vain levyn fontti (I know, stooopid), mutta ei se mitään. Tuli autossa kuunneltua ja todettua, että ihan hyvähän se on. Katsotaan nyt tuleeko myöhemmin ikinä kuunneltua.
       Olisin todella mielelläni löytänyt myös jonkin kivan parin kenkiä, mutta omat neljänkympin räpyläni eivät ikinä mahdu myynnissä oleviin kenkiin...samalla en myöskään omiani saa myytyä niin helposti.
       Muuten kirppis oli ihan mukava, kamalan pieni vain ja vähän hassu, koska talo oli lähinnä käytävää. Livemusiikkina oli (muistaakseni) Razorblade crew, ja ihan mukavalta kuulosti. Järjestäjät olivat kamalan mukavia (yhdeltä nappasin ne hameet ja Rammsteinit), ja tarjolla olleet kahvittelutkin olivat todella hyviä. Jopa tuo äärimmäisen kahvikriittinen iskä sanoi kahvin olleen oikein hyvää!
        Btw. Hamekuvat ovat väärinpäin, tiedän. Puhelinkin vammaa nyt.

3 kommenttia:

  1. Hitsi oisin itekin halunnut kovasti mennä tonne, etenkin kun se on tossa ihan naapurissa, mutta osu sitten kuvaukset tälle päivälle.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä sääli, että aina kaikki on samaan aikaan. Ihmettelin kanssa mites tämä nyt äitienpäivänä on (mikä ei tietty itteäni yhtään haittaa). Mutta hei! Pääsit kuvauksiin :3
      Kyllä näitä varmasti tulee lisää, oli sen verran iloista porukkaa siellä.

      Poista
    2. No mäkin kanssa valittelin FB-eventissä sitä äitienpäivää, mutta vietinpä senkin sitten lauantaina. :D

      Poista