perjantai 17. toukokuuta 2013

Tuesday's shopping

Kuten mainitsin jo jossain välissä, olin tiistaina lääkärinkäynnin jälkeen kaverin kanssa hieman shoppailemassa. En ole kyllä pitkään aikaan käynyt niin monessa kaupassa ja ostanut niin paljon tavaraa. Huomio kuitenkin, jokaista olen ajatellut hankkivani jo pidempään. Nyt vain sattui käymään niin, että löysin kaiken kerralla. Ja menetin paljon rahaa samalla. Oma vika kuitenkin, joten mitäpäs sitä valittelemaan. Ei kyllä enää voi niin hurvitella kuin tähän mennessä, on noita keikkojakin ja muita mitä tässä on tulossa.

Ajattelin myös kirjoittaa vihdoin nämä asiat myös englanniksi. Todella olin päättänyt, etten niin tekisi, tekee hyvää kirjoittaa enemmän suomea minulle, mutta kun periaatteessa koko päivän läpi ajattelen itsekseni englanniksi, niin ei voi mitään. Käytän sitä koko ajan kuitenkin. Ja monet asiat, jotka mieleen tulevat ja tänne ajattelen kirjoittaa tulevat ensin englanniksi ja lopulta käännän. Tällaista se englantilainen filologia saattaa aiheuttaa pitkään nautittuna...

Though I haven't written anything in my posts in English before, I finally decided I'd start...I use English practically all day long, since I've gotten used to thinking in English, and since I don't actually use any spoken Finnish at home, it's sort of odd for me to force myself to only write Finnish. Which I tried doing. I should seriously write better Finnish. But oh well.

So to the post. On Tuesday I went shopping with an old friend of mine, and actually bought something. Okay fine, I usually buy at least something, but I rarely find any of the things I'm looking for. Until now! Managed to find everything, and I really mean everything, I wanted to find, and lost quite a bit of money in the process. Boohoo.
Now it's time to start saving again, since there are a few gigs I'll try and get to!

Kookengästä hankin kahdet ballerinat, omat mustat ovat alkaneet jo haparoitua neljän vuoden käytössä (todella hyvin pysyneet HM:n kengiksi) ja punaisia kenkiä olen himoinnut niin paljon, ettei voinut jättää välistä, kun kerta oli kahden tarjous. // I really needed new black ballerinas since my old HM once have started to fall apart after *four* years of use, and since it was a deal for two shoes, I got the red ones (I just love red shoes)


Cybershopista panosvyö (tarvitsin todella uuden vyön lantiolle, ainokaiseni on hajoamassa käsiin), liimaa ja glittereitä Suomalaisesta kirjakaupasta, Directionsin hiusvärejä (kaks Poppy Rediä ja yksi Alpine) Morticiasta, Dylonin kangasvärit Tiimarista ja niitä varten valkoiset shortsit Ginatricotista // Bullet belt from Cybershop (seriously needed a new belt, my only one is falling apart), glue and glitters from Suomalainen, Directions hair dyes (two Poppy Reds and an Alpine) from Morticia, Dylon dyes from Tiimari and the white shorts from Ginatricot to go with them.


Etsiskellyt pitemmän aikaa jotain tosi mukavia lyhyitä toppeja, joita sitten pitää niiden monien vyötärölle menevien hameiden ja farkkujen kanssa. Nämä kaksi ovat aivan ihania, mutta ongelmaksi muodustui nyt se, etten ollut kokeillut näitä hameita ja farkkuja sen jälkeen, kun sairaalasta palasin. Ne ovat niin isoja, etteivät todella ole enää vyötäröllä. Seuraavaksi siis joko pienennysurakoita, tai yksi uusi hame ainakin...ehkä? // I've been looking for nice comfy crop tops for a while now, so I could wear them with my multitude of high waisted clothes, and managed to find these two in Ginatricot. However, since I've been back from the hospital, I haven't tried on any of my old high waisted clothes (since they hurt me so badly before) and only just noticed that they're all basically falling off of me (yeah lost about 4 kilos in hospital), so byebye crop tops and hello sewing stuff smaller! ...or buying a new skirt?



Aivan järkyttävän iso glittersetti Suomalaisesta, kaikki nuo värit ovat niin upeita! En kyllä vielä ihan tiedä mitä niillä nyt tekisin, mutta varmasti minulta löytyy käyttöä tällaiselle määrälle kimalletta! // Bought this huge set of glitters in Suomalainen and they're just amazing! I don't actually know what I'll do with any of them, but I'm positive I can find some use for this amount of sparkles!  

1 kommentti:

  1. Mäkin tunnen noi englantilaisen filologian vaikutukset ERITTÄIN vahvasti x) Äiti varmaan kauhistuisi jos kertoisin sille, että tuntuu nykyään paljon helpommalta kirjottaa englanniks kun suomeks.

    VastaaPoista