maanantai 13. toukokuuta 2013

Todella myöhäinen vappumeikki ja Maybelline

Sain tosiaan vasta tänään taas nettini kunnolla toimintaa, joten tässä tulee todella vanhoja juttuja nyt vähän. Hankin tuossa ennen vappua Facebookin Goottikirppikseltä Sugarpillin Asylum-luomivärin, sellaisen ihanan kuparinpunaisen, jonka otinkin vappuna käyttöön. En tosiaan juuri missään vappuaattona ollut kuin pari tuntia kavereilla (vietettyäni monta tuntia ensin aamusta sairaalassa), joten tämä oli sitten lähestulkoon kotimeikki. Käytän kuitenkin niin harvoin tekoripsiä, että oli pakko ottaa kuvia.










Ostin myös tuossa jossakin vaiheessa Maybellinen Super Stay 10 H Tint Glosseja, jotka olivat todella ex tempore -ostos, mutta oikeastaan ihan hyvä.
Molemmat ostamani värit ovat valitettavasti lähes sama, mutta jos joku päivä ostaisin jonkin toisen värin vielä. Kiilto on todella ihana laittaa huulelle, koska tuntuu todella pitkään kostealta ja väri tosiaan näkyy kuin huulipuna aika pitkään. Ei kylläkään kymmentä tuntia huulissa. Hyvä jos pari tuntia. Pienen ongelman myös tekee se, että se paras pysyminen on juuri huulien reunoilla, joten se aiheuttaa minulle muutaman tunnin jälkeen mukavan huultenrajauslookin, ilman mitään väriä huulilla itsellään. Hassua.
Iholla tuo kyllä pysyy todella pitkään, käsivarressa säilyi nätisti kaksi päivää.
Tuotteessa on myös *todella* vahva haju. Sellainen imelä marjakimara, joka ei nyt omasta mielestä mikään kaikkein kamalin ole (ja olen todella nirso hajuille), mutta se on vain niin vahva. En kestä edes suurinta osaa deodoranteista, koska haisevat niin vahvasti, joten tämä oli minulle pienoinen shokki. Se kuitenkin hälvenee todella nopeasti myös, joten ei ole niin kamala ongelma.


Ylempänä Endless Ruby ja alempana Forever Berry

Kahden meikinpoiston jälkeen. Ja saman näköiset olivat vielä seuraavana päivänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti