tiistai 30. huhtikuuta 2013

Oikein hyvää vapunaattoa ja vappua!

Huomenna onkin ihan vappu sitten ja kai me kaikki tiedetään mitä tämä tarkoittaa? Tänä yönä voi sattua kummia, kun verho tämän ja tuonpuoleisen kanssa on ohuimmillaan ;)
       Tarkoituksenani oli tänään mennä viimeisen(!) vasta-ainehoitoni päätteeksi kavereiden kanssa viettämään aattoa, mutta puolivälissä iltaa (ennenkuin ilta edes kunnolla alkoi) oli vatsa niin kipeä (kipulääkkeistä huolimatta), että jääkööt vappuilu ensi vuodelle.
       Mutta kuten jo mainitsin on tältä erää viimeinen hoito Mapteraa (rituximabi, antiCD20) ohi. Torstaina PET-kuvaus ja seuraavalla viikolla magneetti. Sen jälkeen pitäisi tietää olenko parantunut, alkanut parantua vai onko mennyt huonommaksi.
      Kivut ovat hetken olleet parempia, en ole joutunut ottamaan tätä päivää lukuunottamatta koko ajan kipulääkkeitä, pari kertaa neljästä on riittänyt. Yhden päivän menin vain yhdellä annoksella! Tänään kun olen ollut koko päivän liikenteessä ja tehnyt kaikkea, taisi mennä vähän överiksi ja piti ottaa joka kerta. Huominen varmaan taas parempi. Sääli vain, että vapunviettosuunnitelmat niin kariutuivat.
      Nyt hengailen kotona, katselen leffoja isän kanssa. Kyllä se vappu oikein hyvin näinkin menee! Ei tätä ehkä ihan raittiiksi vapuksi voi kutsua näillä kipulääkkeillä, mutta läheltä kuitenkin liippaa! Alkoholiton i alla fall :)
Hyvää vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti