sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Meikkejä, sairauskuulumisia ja lisää liikuntaa

Kävi aika tänään vähän pitkäksi täällä, kun käskin iskää jäämään kotiin (hän tarvitsee välillä unta ja ruokaa, enkä kestä päästää aina joka päivä ajamaan tänne puoliunessa, ties vaikka mitä sattuisi!), enkä jaksanut nähdä ketään muuta.


Vietin myös koko aamun huoneessani, kun halusin VIHDOIN puhua kipulääkityksestäni. Saan nimittäin aamuin illoin sellaista opiaattia (morfiinin johdannaista) Targiniq aika monta kymmentä milligrammaa aamuin illoin, eikä se auttanut pätkän vertaa. Halusin, että se vaihdetaan laastariin, sillä uskon sen vaikuttamattomuuden johtuvan siitä, että ongelmani ovat ohutsuolessa, eli en välttämättä saa kaikkea imeytymään.


Sen takia, etteivät nämä pitkäkestoiset ole auttaneet olen tarvinnut 2-7 tunnin välein piikin Oxanestia perslihakseen. Auts.


Lääkäri sitten tuli ja näki ja vaihtoi pillerini laastariin! Nyt minulla on kolmen päivän Matrifen (fentanyyliä, toisin kuin aiemmat, jotka ovat olleet oksikodonia) -laastari, joka tuntuu kyllä auttavan jotain!


Kymmenen minuuttia jaksoin tänään olla pyöräilemässä, noin 30 km/h. Kunto huonontunut kuukaudessa roimasti, mutta kyllä se tästä taas. Venyttelin ja tein parit peppulihasliikkeet vielä, ja huomenna näen fysioterapeutin, joka tuo ehkä parit painot.


Painosta veteen: täällä pidetään aina listaa siitä, miten paljon tulee juotua päivän aikana. Tavoitteena on 3,5 litraa (juomat+keitot+jogurtit). Saattaa kuulostaa paljolta, mutta kaksi edellistä päivääni oli 6 litraa, eikä tänään varmaan kovin vähempää ole...


Tylsyyden takia tänään myös vähän meikkailin, kolme erilaista juttua, alla olevat kuvat hieman sekaisin (ja anteeksi huono laatu, ei ole keinoa siirtää järkkäriltä kuvia tähän outoon sairaalakoneeseen, joten saatte tyytyä kännykkäkameraan), mutta kuvien alla selitystä:




Meikin värit vähän nyt vaihtelevat tuon valaistuksen takia tässä, mutta meikkinä silmissä mustaa glitterluomiväriä rajauksina ja luomivaossa. Keskellä luomea on vielä hieman hyvin vaaleaa glitterluomiväriä, sellaista pulverista, joka sotkeutuu kaikkialle. Rispiväriä, vähän poskipunaa (äiti osti sen joskus 90-luvulla H&Mstä ja se on täsmälleen sama väri kuin minun omien poskien oma puna) ja tumman viininpunaista huulipunaa, jota ei yhtään näe, että se on niin tumma oikeasti.



Tämä oli se ensimmäinen, jonka tein tänään: vaaleanpunaista huulipunaa, ylä- ja alaluomilla rajaukset, hieman ruskeaa glitterluomiväriä rajausten alla ja sisäkulmassa vaaleaa glitterluomiväriä. Ripsiväriä myös.


Tässä sama kuin ensimmäisessä kuvassa, vain eri kuvakulmasta. Sanoinhan, että nämä kuvat ovat aivan sekaisin.


Tämä oli se viimeinen, jonka tein. Silmämeikki sama kuin yläpuolella olevassa kuvassa, mutta huulipunan päällä on eyelineria. Olisin toki mielelläni käyttänyt mustaa huulipunaa, mutta meikkikokoelmani täällä sairaalassa ei ole se ihan suurin. En todella jaksa raahata tällaiseen paikkaan enempää kuin pari juttua ihan huvin vuoksi...


Ja tässä taas aivan ensimmäinen meikki. Tässä ei myöskään ole yhtään poskipunaa, mitä nyt oma punani. (Mikä ei juuri nyt ole kovin paljon kun hemoglobiini näyttää 92! (huom. yli 125 olisi hyvä ja alle 80 saa lisää verta...))

Siinä olikin teille naamaspämmäystä oikein kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti