tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hiusväreistä enemmän

Piirtelin tuossa muutaman pikapikasketchin mahdollisista hiusväreistä ja toivoin saavani hieman suosittelua.

Itse olen kallistunut hieman tuon Directions Cerise ja Atlantic Blue liukuvärjäykselle, mutta en todella ole varma! Tekisi myös hirmuisasti mieli kokeilla liilan ja turkoosin sekoitusta.

Kaikki värisuunnitelmat ovat Directionsin, ja ostan ne Beeuniquelta, josta olen ostanut jo aiemminkin hiusvärejä ja toiminut aivan loistavasti! Olen käyttänyt myös muita merkkejä, ja esimerkiksi punaisista väreistä pidän jopa Manic Panicistä enemmän, mutta valitettavasti heidän liilansa ei mene päähäni, joten mieluummin käytän yhtä merkkiä, joissa kaikki värit a. pysyvät, b. eivät valu liikaa, c. eivät ole liian kalliita ja d. en saa allergisia reaktioita. Parista Manic Panicin punaisesta nimittäin poskeni ovat alkaneet kutista. Heaven knows why...

Alla siis kuitenkin niitä ideoita, kamera taas huono ja värit hieman väärät kuin mitä edes ajattelin, koska minulla on täällä hyvin rajoitettu valikoima värikyniä.

Tässä suunnitelma numero 1. 
Päällä Directionsin Neon Blueta (anteeksi en voi linkata tähän, mutta käykääpä tuolla Beeuniquen nettisivuilla katsomassa Directions ja sieltä sitten skrollaatte alas näihin väreihin.
Alla toisella puolella liukuvärjäyksenä Alpine Greeniä, joka on sellainen sinertävän tummanvihreä, ja alla toisella puolella Rose Rediä, joka on tumma pinkki.


Suunnitelma numero 2.
Toisella puolella Flamingo Pinkiä liukuvärjättynä Plumiin, toisella taas Lagoon Blueta liukuvärjättynä Midnight Bluehun. Vaaleasta siis tummempaan ja keskijakaus takaa ja edessä.



Suunnitelma numero 3.
Ylhäällä Ceriseä, joka sitten liukuu suoraan Atlantic Bluehun. Tästä pidän itse todella paljon...




Ja suunnitelma numero 4, josta myös pidän kovasti...
Toisella puolella liukuvärjäys Alpine Greenin ja Turquoisen sekoituksesta  Turquoiseen. Toisella taas Lilacista liukuen Violetiin. 

2 kommenttia:

  1. Kakkonen ja kolmonen on mun suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) molemmat ovat myös mukavasti suhteellisen helppohoitoisia, mikä tietty aina on plussaa. Taidan tosiaan harkita tuota kolmosta nyt...

      Poista