sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Uusi laukku!

Vihdoin löysin itselleni uuden laukun, sellaisen mukavan persoonallisen, mutta silti tarpeeksi siistin, ettei sitä tarvitse peitellä esim. työhaastatteluissa tms, ja sen on oltava tarpeeksi iso, että myös koulujuttuja mahtuu sisään!
Vihdoin löysin ja se ilmaantui tuossa muutamia viikkoja sitten (kun vielä olin sairaalassa). Jos hieman vaivalloisia vetoketjuja ei lasketa, se on täydellinen! Vaikka tietenkään laukkuja ei voi koskaan olla liikaa, joten ties vaikka hankin vielä jonkin toisenkin kun rahatilanne sen sallii...


Joka tapauksessa, ajattelin nyt tähän väliin vähän näyttää mitä kaikkea krääsää tuolla sisällä piileskelee! Siellä toki ei nyt ole ihan kaikkea mitä välillä löytyy, mutta sellaisia asioita, jotka eivät periaatteessa koskaan lähde laukustani pois.




Aina on hyvä olla laukussa mukana yksi tai useampi muovipussi, ihan sitä varten, että laukku on täynnä ja tulee silti ostettua vielä jotain ;) itsellä kulkee pari Sveitsistä tuotua: Sprünglin ja Zürichin eläintarhan pussit. Niitä en ikinä heitä pois (tai sitten pakko hankkia uudet...). Pinkin harjan ostin kerran lentokentältä, mutta en muista miltä....Dublinista kenties? Niitä kuitenkin löytyy vähän kaikkialta.


Välillä mukana roikkuu iPod, välillä Claes Ohlsonilta ostamani halpismp3-soitin. En ole koskaan hankkinut mitään Applen tuotetta, mutta sain tuon kummeiltani lahjaksi, joten käytän sitä kyllä <3
ja opiskelen tosiaan Tampereella.


Viime kesänä päätin, että pakko hankkia älypuhelin, ja on kyllä todella kannattanut! Xcoverin ostin sen takia, kun olen tällainen kömpelö puhelimenpudottaja, ja meillä aika kovat lattiat. Tippunut jo muutamia kertoja ja toimii moitteettomasti, nappiostos. Not to mention, sain sen Gigantin nettialesta. Tabletit ovat ihan pelkkää parasetamolia ja päänsärkyjä varten...

 Autonavaimet minulla on mukana vain sitä varten, että jos iskän eivät toimikaan...en siis itse yleensä aja autoa, vaikka kortti löytyykin ja nykyistä osaankin ajaa (edellinen auto oli sellainen traktori, että huhuh). Tällä hetkellä en kyllä kai saisikaan (tai haluaisi!) ajaa autoa, kun on niin vahvat kipulääkkeet päällä. Ei sellaisten kanssa saisi ikinä mennä ratin taakse, sama kuin humalassa olisi.


Tämä laastaripaketti on ehkä lempparini ikinä, enkä ikinä jätä sitä pois mistään laukusta, jota mukanani kannan <3 aina pakko olla mukana! Yleensä siellä on myös haavanpuhdistuspyyhe, mutta taisin käyttää kaikki omani ja onhan tuolla nuo käsidesipyyhkeet kuitenkin. En niitä yleensä käytä, mutta tulipa lentokentällä ostettua ja mitäpä niitä poiskaan laittamaan. Varsinkin nyt sairaana ja mahdollisesti myöhemmin vielä normaalia pahemmin immuunivajeisena on ihan hyvä tuollaisia olla mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti