lauantai 20. huhtikuuta 2013

Viikon inspistä, hoitoja ja muita kuulumisia

Enpä ole kovinkaan paljon tällä viikolla jaksanut oleskella koneella, saatika sitten kirjoittamassa tänne mitään. Tarkoituksena oli saada toinen hoitoni tiistaina, mutta se siirrettiin torstaille, joten kaksi päivää vietin lähinnä tylsistellen ja välillä panikoiden (mitä minulle tapahtuu jos en saakaan niitä hoitoja, eihän sitä voi parantua jos ei saa lääkettä tähän apua). Torstai tuli, torstai meni ja hoidot menivät oikein hyvin. Jouduin heräämään niin aikaisin aamulla, että nukuin läpi koko jutun, ja olisin mielelläni nukkunut vielä muutamia tunteja kauemminkin!

Nyt odotellaan vain seuraavan viikon hoitoja, joiden pitäisi olla keskiviikkona. Sitä ennen pitäisi myös olla vatsan ultraääni, ja nyt sormet ristissä, ettei siellä mitään näkyisi! Koska ultraäänessä ei aiemmin näkynyt yhtään mitään, pitää toivoa, ettei nytkään, muuten tämä on alkanut levitä (=pahentua).

Kipuja on yhä, mutta onneksi on myös nuo kipulääkkeet, jotka vievät nätisti sitten myös kivut pois. Kunhan vain on sellainen aika, että saan ottaa lisää! Olen huomannut, että mitä enemmän hyörin ja pyörin jossain (kaupoissa tai kotonakin vain) niin sitä enemmän ja useammin myös sattuu. Eli rauhassa pitäisi olla, ei vain aina jaksaisi!

Olen viime viikkoina ostellut kauheasti kaikkea ihanaa tavaraa, lähinnä vaatteita, ja aionkin niistä tehdä juttua myöhemmin (tai siis sitten kun olen ottanut hyvät edustuskuvat). Olen myös tuunaillut aika paljon vanhoja vaatteita ja ommellut uusia. Tein myös jättitilauksen meikkejä jenkkeihin ja toivotaan nyt, etteivät jää ylipitkäksi aikaa matkalle ja tulevat pian pian pian! En yhtään malta nimittäin odotella niitä!

Hiukseni ovat myös vaihtaneet tässä väriä! Eivät vielä lopulliseen muotoonsa, se tapahtuu vasta, kun Beeuniquelta tilaamani Directionsin värit tulevat, mutta tässä vaiheessa olen blondi. En läheskään niin blondi kuin pitäisi olla ennen värien saapumista, mutta kyllä se tästä hissunkissun. Yhtään en tykkää olla blondi, ei sovi minulle pätkän vertaa ja varsinkin tällaisen kissanpissanvärisenä ei ole yhtään hauska olla (vaikka kumma kyllä tummimmat osat ovat tasan sama väri kuin pisamissani...ei ihme, kun ihoni on aika kellertävä). Odotan innolla, että pääsen tästä väristä eroon, mutta otinpa kuitenkin pari kuvaa.



Huomatkaa toki upea vaaleanpunainen trikooaamutakkini, jonka jossain vaiheessa ostin Ikeasta. Saa oikein "kotoisan" sairaalafiiliksen tänne kotiinkin. Ei toki, nätti se ei missään nimessä ole, ja sairaalasta se kyllä muistuttaa, mutta se on todella todella mukava päällä, ja isojen taskujen kanssa todella käteväkin!

Sitten siihen viikon inspikseen. Ehkä olen ollut vähän hyperaktiivinen, tai ehkä se on tämä kevät, tai ehkä se määrä glittermeikkejä, joita tilasin Geek Chic cosmeticsilta, mutta olen aivan päätä pahkaa rakastunut ja kamalan innoissani glitteristä. Glitteriä siellä täällä kaikkialla minun puolestani!
Ja varsinkin olisi ihana tuunata jotkin glitterkorvakorut, varsinkin tuollaiset glitterpääkallot olisivat siistit ja miksei vaikka glitterkengät!
Ihan vain jos olisi glitteriä kaikkialla!
Glitterkynsilakkoja löytyy muutamia omasta takaa, mutta en nyt ole voinut laittaa, kun valittavat sairaalassa siitä heti. (Mittaavat nimittäin happisaturaation, ja se mitataan sormenpäästä sellaisella laitteella, joka on ilmeisesti liian tyhmä tajutakseen mitään kynsilakkakerroksen läpi...).








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti