sunnuntai 30. joulukuuta 2012

White ink tattoos

Tässä tuli mieleen vähän kirjoitella mitä on mielessä kyseisistä tatuoinneista. White ink tattoo, eli oikeastaan aika tavanomaisesti valkoisella musteella tehty tatuointi on ihan juuri sitä. Se on tavallinen tatuointi, jonka väri nyt vain sattuu olemaan valkoinen.

Tietysti valkoisen olleessa kyseessä se ei näy juurikaan jos iho on jo hyvin vaalea, ja se haalistuu herkästi varsinkin auringossa, joten on parasta ottaa se paikkaan, jossa se ei ole auringossa (tai vastaavasti jos ei välitä siitä kuinka paljon se haalistuu). Samahan tietty koskee muitakin tatuointeja, ja jotkin värit pysyvät toisia kauemmin. Itselläni omani ovat ihan vain mustalla ja paikassa, joka saa aurinkoa koko ajan joka kesä.



Nykyisin näkee vähän kaikkialla jonkun, jolla on jokin pieni tekstin pätkä tai ihan pikku kuvio valkoisella, jotain sellaista pientä ja harmitonta mitä kukaan muu ei oikeastaan huomaa, mutta minusta se pääsee oikeuksiinsa vasta hieman isommissa töissä, joissa oikeasti näkee herkän kuvion, eikä vain jotain pientä röpelöä.
Poikkeuksena kuitenkin alla oleva Gondorin valkoinen puu, joka on siisti juuri siksi, että kyllähän sen nyt sietääkin olla valkoisella!



Itse kuitenkin en tiedä ottaisinko ikinä valkoista tatuointia, lähinnä sen takia, etten näe itselleni pointtia ottaa lähes näkymätöntä tatuointia, kun voin yhtä hyvin ottaa näkyvänkin. Mustalla.
Toisaalta, varsinkin nuo muutamat ruusukuvioiset ja tuo olkavarressa oleva ovat niin herkän kauniita, että kyllähän sitä vähän tekee mieli...


Kuvat tumblrista ja weheartitista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti