maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusi vuosi, uudet lupaukset!

Vuosi 2012 oli oikeastaan aika yllättävän merkityksellinen minulle, vaikkei oikeasti mitään suurta tapahtunutkaan. Kevättalvesta päätin, että pitäisi luoja vieköön vihdoin vähän laihtua, mitä en kuitenkaan vielä siinä vaiheessa tehnyt.

Toukokuussa kävin vanhan ystävän luona Italiassa, ja se oli kyllä aivan uskomattoman ihana matka. Koin myös ensimmäisen maanjäristykseni siellä, eikä ollut mikään ihan pienikään! Tapasin ihania ihmisiä, jotka ottivat minut elämiinsä avosylein, ihastuin ja sain jopa kunnolla puhtia laihdutukseen. Heinäkuuhun mennessä olinkin laihtunut 10 kiloa. Samalla oli tullut liikuttua upea määrä, ja allini ovat lähestulkoon poissa. Heinä-elokuussa tuli toinen ystävä Italiasta käymään, vietettiin aika upea (ja samalla hyvin riitaisa, ollaan molemmat todella temperamenttisia) viikko.

Heinäkuussa tuli perheeseen myös aivan uusi ihana karvapallo - pieni vallaton berninpaimenkoira, joka on kyllä niin ihana. En voi kertoakaan kuinka paljon aina kaipaan kotiin, kun jossain muistan, että siellä se pieni (lue: 35-kiloinen) pallo odottaa! Kylläkään oma, jo hyvään ikään päässyt, colliedaamini ei ole yhtään niin innoissaan pennusta kuin minä.

Syyskuussa alkoi taas opiskelu, aloitin kandini, nyt se on jo melkein valmis. Aloitin uuden sivuaineen ja lopetin toisen ajanpuutteen vuoksi. Ymmärsin vihdoin mistä oikeasti välitän elämässä ja toivottavasti pääsenkin toteuttamaan sitä kaikkea vuoden vaihduttua.

Lokakuuhun mennessä olin laihtunut jo melkein 20 kiloa. Eikä enää ole juuri mitään mentävänä, mitä nyt kunnon kohotusta ja lisää lihaksia jos saisi. Siihen onkin suunnitelmat ensi vuodelle. 

Mutta, vihdoin taas vuosi vaihtunut, aika jännää oikeastaan. Ei tunnu miltään, ja silti tuntuu kovastikin - kaikkea uutta ja ihanaa!
En kauheasti lupaile ikinä itselleni mitään, koska jostain syystä itselleni antamat lupaukset rikon todella helposti (valitettavasti). Yleensä osaan pitää lupaukseni todella hyvin, mutta itselleni en...
Hmm
Toivottavasti paremmin tällä kertaa!




ALA KUNTOILLA
Älä vain laihduta, vaan myös laihdu! Hankkiudu eroon niistä järkyttävistä määristä ruokaa ja liiku kunnolla! Liiku liiku liiku!






 OPI TANKOTANSSIA
Olethan jo vuosia halunnut etkä koskaan aloittanut!





SÄÄSTÄ RAHAA
Koska tiedät ihan hyvin, ettei sillä opintotuella kituuttelu maita kauaa, eikä sinun työnäkymilläsi ole järkevää nostaa lainaa yhtään mistään!



AND JUST BE HAPPY!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti