torstai 20. joulukuuta 2012

Vähän lisää hiuksista

Huh miten kauan sitä on voinutkin olla kirjoittamatta. Paljon olisi kyllä kerrottavaa ja näytettävää, mutta on pakko käyttää tietokonetta siihen, ja sen saan käyttööni ehkä vasta uuden vuoden puolella!

En ole edes riippuvainen koneesta, mutta tämä, etten pääse kirjoittamaan on kamalaa! Toivottavasti saisin sen koneen jo välipäivillä...

Anyway, itse asiaan! Oon jo pitkään ollut sekä ärtynyt että huolestunut hiuksistani ja kynsistäni. Mulla on aina ollut aika heikot kynnet, paksut ja nätit kyllä, mutta herkästi liuskottuvat, joten katkeilevat tosi usein.
Hiukset ovat olleet aina paremmat, tuuhean lainehtivan pehkon, joka on valitettavasti ohutta hiusta (niitä vain on paljon), jotka takkuuntuvat ihan mistä vain!

Teininä hiukseni rasvoittuivat aina silloin tällöin, nykyisinkin kesäisin, kun pidän hiukseni taukoamatta nutturalla. Muuten ne ovat aivan kunnossa viikon (todennäköisesti kauemminkin, mutta pesen sen ennen sitä...). Nykyisin kuitenkin hiukseni (ja valitettavasti päänahkanikin) ovat todella kuivat ja rikki.

Joten nyt tein pari juttua. Tilasin beautybayltä Joicon hiustuotteita, ja Tangleteezerin, ja sen lisäksi vetäsin saksilla 10-15 senttiä hiuksistani.
Ostin myös Yves Rocherlita shampoon ja hiusmaskin, jotain ikääntymisen merkkejä vastaan olevaa juttua, mutta aion kokeilla niitä vasta Joicon jälkeen.

Leikkaaminen auttoi heti aika paljon, kun se kaikista kuivin ja takkuisin pätkä oli poissa.
Tangle teezer ei ehkä ole mitään muutosta tehnyt, hiuksia löytyy siitäkin harjauksen jälkeen, mutta ainakin harjaus sattuu paljon paljon vähemmän!
Joicon tuotteista on tässä vaiheessa vielä hieman vaikea sanoa, sillä en ole käyttänyt niitä läheskään tarpeeksi kauan. Ehkä myös siksi, koska ne ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, ja yritän olla pesemättä hiuksiani niin usein.

Toivottavasti ensi kuussa näkyy jo jotain selkeää parannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti