sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Talveksi jotain ihanaa

Elikkäs, olen pitkään jo (lue: kolme vuotta) ollut ilman kunnollisia hanskoja ja hattua. Tai no, kyllähän minulta jotain lämmintä löytyy, mutta ihan totta, nyt kun on jo kolme vuotta ollut yliopistossa ja kaikki luokallakin osaavat pukeutua ikäisinään (ja todella siististi) niin se ilmaiseksi saatu "Hills-koiranruoka" -pipo ei ole enää ehkä se ihan paras laittaa päähän. Se on kyllä todella hyvä pihalla, mutta entä jos menee työhaastatteluun? Kaunis mekko, ihanat kengät, upea takki....ja harmaa pipo, jossa lukee isolla Hills.

Hanskoja ei minulla sitten olekaan kuin nuo yhdeksännellä itsetekemät punakarvat. Niin siis todella pörröiset, ja lämpimät kun laitoin kahta eri lankaa, mutta elämä kun ne ovat menneet järkyttävään kuntoon vuosien saatossa! Siis todella, hirveännäköiset nykyisin!
Eikä niitä oikein voi enää pestäkään, hajoavat muuten käsiin, vanhoilta koiriltakin ne haisee! Ei ei ei. Tartten jotain uutta.

Anyways, pari suunnitelmaa löytyy, jotka toivon mukaan saan kaikki toteutettua joku päivä!

  • Mustat tekokarvalapaset ja -hattu. Tiedätkö, sellaiset kunnon venäläistyyliset? Sopisi todella täydellisesti ihanan punaisen talvitakkini kanssa! Vaikka esimerkkikuvan hattu onkin aitoa turkkia, niin mieluummin itse hankkisin kyllä tekoturkkina (en ihan siitä yleisimmästä syystä, mutta en mene siihen nyt).
  • Sellainen nelkytluvun turbaanipipo. Tämän aion kyllä tehdä itse heti kunhan vain saan sopivaa lankaa tai kangasta. Siihen keskelle kun laittaa vielä jonkin nätin korun niin ah.
  • Jotkin ihanat nahkahansikkaat, mieluiten jotain söpöä, rusetteja tai sydän tai jotain. Niin ja ehkä viininpunaiset? 

Karvalakki täältä






Turbaanipipo täältä

Minna Parikan hansikkaat täältä

2 kommenttia:

  1. oi noi minna parikan hanskat on ihanat! :o :)

    http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla vastavierailulle ja lukijaksikin saa liittyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkös olekin :)) niitäkin löytyy niin ihanasti eriväreissä että huh <3

      Poista