lauantai 16. maaliskuuta 2013

Parin viikon kiinnostukset

Olen päivän nyt kotona lomalla, illalla takaisin sairaalaan, joten ajattelin pikaisesti saada jotain kirjoitettua. Olen jo sen pari viikkoa tätä miettinyt, kun on muutamia asioita tullut mieleen ja nyt kun on sopiva sauma niin voi vihdoin tämän kirjoittaa.
Parin viime viikon ajan ovat tosiaan tietyt asiat kiinnostaneet valtavasti tässä ja olen etsiskellyt tietoa ja kuvia vähän sieltä täältä.


Eivätkö lepakot ole jotain aivan ihanan suloista? Sitäpaitsi, paljon mielenkiintoisemmaksi ei voi mennäkään, kun elintavat ovat mitä ovat!



Kiinan alkeiskurssin satona en ole saanut vain kiinan alkeita, vaan ihana opettajamme on näyttänyt niin paljon videoita ja kuvia kiinalaisesta kulttuurista ja ruoista, että joka päivä melkein tekee mieli päästä jonnekin missä sellaista ihanuutta olisi! Kuvassa hot pot.



Taas alan haaveilla punaisista hiuksista, ja juurikin tuollaisista ihanista hieman monivärisistä. Jos tämän mustan jälkeen menen taas siihen takaisin?


Fujin Instax 8, räpsii kuvia ja tulostaa heti, niinkuin polaroidit. Ai että miten tekisi mieli hankkia tuollainen, saisi heti ihanan näköisiä valokuvia käsiin!
Toisaalta ehkä tyydyn siihen, että kotona on muutamia hienoja vanhoja filmikameroita, joita kipeästi haluaisivat lisää filmiä rullailtavaksi!



Punaiset kengät ovat jotain niin nättiä, että olen jo vuosia etsinyt niitä täydellisiä punaisia korkkareita. En ihan vielä ole löytänyt, mutta yhdet upeat löysin viidellätoista eurolla Firenzestä! Ainakin ovat hyvät näin etsivälle, ja kuvia sitten kun saan siihen tarpeeksi aikaa.



Tekonahat ja nahkat ovat pyörineet mielessä todella pitkään nyt, ja vihdoin viime viikolla sain ostettua ihanan tekonahkamekonkin! En malta millään tulla terveeksi ja päästä jonnekin ulos käyttämään sitä. 
Kuvassa Alexander McQueenin vuoden 2009 syysmallistoa.


 Kissatatuoinnit alkoivat kiinnostaa siltä istumalta (tai makuulta) kun huomasin yhden upean sellaisen minulle tomografian tehneen röntgenpoitsun käsivarressa. Se oli sitten niin kaunis, old school ja niin hellyyttävä silti!




Ja kohtahan on hei pääsiäinen!

 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti