maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ja lisää sairaalaa...

Toinen viikko siis meneillään, eikä yhtään lähempänä selvyyttä. Kapselikuvauksen ajasta ei vieläkään tietoa, mutta kivut ovat pahentuneet. Tänään olen jo kaksi kertaa saanut piikin kylkeen (kuulemma lihakseen, mutta epäilen, ettei siinä kohdassa juurikaan löydy kaiken hyllyvän alta lihasta) ja vähän auttavat.

Vähän kuvia päivältä aivan väärässä järjestyksessä tietokoneen outouden takia (en siis voi siirrellä niitä mitenkään).


En tosiaan ole tänään juuri mitään kyennyt tekemään, aamiaiselta sain alas mehut ja lounaalta jäätelön. Ei yksinkertaisesti halua vatsa mitään, kun kaikki vain sattuu. Sen kummemmin tuo oleskelu oli sitä, että tosiaan räpsin vähän niitä näitä kuvia, ja katselin Aladdineja youtubesta (sieltä löytyvät kaikki jaksot! Rakastan Aladdinia enkä ole pitkään aikaan päässyt katsomaan), piirrellyt, kun ei ole tehnyt liian kipeää, mikä oli about viisi minuuttia tänään, ja lueskellut blogeja.

Ollut tosiaan viimeisten viikkojen surkein päivä, enkä yhtään halua tämän jatkuvan näin, mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu.
Veriarvot kuitenkin yhä ihan hyvät, CRP yhä koholla, mutta laskenut pahimmasta ja hemoglobiini matala, mutta ei laskenut lisää. Joten kyllä tämä tästä, kun ei vain sattuisi.


Oma lempijaksoni Aladdinissa on "Fowl Weather" ;) ...vaikka kyllä niitä Mechanicles-jaksoja jaksaa katsella, kun se on niin ihanan neuroottinen pahis! Ja englanninkielisessä Aladdinissä henki on Dan Castellaneta!
Luin tuossa muuten olisiko ollut eilen illalla pienen jutun tumblrissa Aladdinista. Tai siis tarkemminkin Jasminesta.
Joku ei pitänyt Jasminesta sen takia, että tämä oli hylännyt perheensä seikkailun vuoksi ja piti liian vähän vaatteita päällä, eikä näin ollen ole hyvä roolimalli.
Anteeksi?
Siis Jasmine, joka viettää suurimman osan ajastaan isukkinsa kanssa, hylännyt perheensä? Seikkailut eivät ole hyvästä? Rakkauden valitseminen ei ole hyvästä? Itsensä pitää peittää korviin asti ollakseen roolimalli?
Voisiko konservatiivisempaa olla, ja enemmän väärässä (tuon perheen osalta ainakin). 
Omasta mielestäni vahva nainen, joka yhä rakastaa perhettään ja eläimiä, ja haluaa auttaa toisia vaikka itse onkin ylhäisöä, eikä välitä pitää yllä sosiaalista eriarvoisuutta on todellakin hyvä roolimalli kenelle hyvänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti