keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Sairaala, laihdutus, tatuoinnit ja opiskelu

Huoh. Tähystys tehtiin eilen ja jotain sieltä löytyikin. Jotain mikä periaatteessa tässä vaiheessa voi olla aivan mitä vain, joten pitää odottaa koepalojen tuloksia. Mutta tässä kun pääsiäinen tulossa ja patologit välillä vähän liiankin leppoisia, voi olla, ettei niitä tuloksia ihan vielä saakaan. Toivotaan parasta!
Kipulääkkeitä saan nyt jo omaan makuun vähän liikaakin, mutta mieluummin kyllä otan tämän pumpuliolon kuin ne kivut.

Suunnitelmani valmistua kandiksi tänä keväänä kariutuivat nyt kyllä täysin. Toukokuussa loppuvat kurssit ja minulta puuttuu yhä kolmisenkymmentä opintopistettä. Jos nyt vain saisin sen kandiesseeni edes korjailtua niin se stressi olisi ohi. Lähetin sen tuossa opettajalleni (joka jää eläkkeelle tänä keväänä...), ja pari korjausta pitää tehdä. Katsotaan missä vaiheessa pääsisin ne tekemään...
Eikä tosiaan se opettajan eläkkeellemeno asiaa yhtään auta, sillä jos en saa tätä hyvin tehtyä tässä seuraavan kuukauden aikana, ja saa sitä kypsäriä tehtyä myös, voi olla, että joudun vielä vaihtamaan kandiohjaajaa, eikä yhtään huvita, sillä tämä, joka minulla nyt on, on sellainen harvinainen tapaus, joka pitää oikeastaan kaikesta mitä olen kirjoittanut. Tällainen tilaisuus saa päästä karkuun.

Laihdutusurakkani on saanut uutta lisäpontta kyllä täällä, kun pääsin ensimmäistä kertaa vuosiin taas normaalipainon rajojen sisälle. Painoa nyt 64 kiloa!
Toisaalta kun täällä tarpeeksi kauan muhin, lähtevät vaivoin hankkimani lihaksetkin veks, mutta toivotaan, että pystyn vähän kuitenkin lihaskuntoharjoituksia tekemään, ettei niin kävisi. Jalat tuossa pari päivää sitten harjoitutinkin, kun tässä huoneessani (ihan oma jopa) on vessa, jossa sellainen pikkuinen ballerinatanko, joka apuna ei tullut edes vaikeuksia pysyä pystyssä edes näiden kipulääkkeiden kanssa.

Olen myös tokkuraisuudesta huolimatta päässyt myös piirtelemään ja sainkin valmiiksi seuraavan tatuointini! Muutama on vielä suunnitteilla ja koska joudun niin sairaalan kuin taloudenkin takia vielä hetken odottamaan, ajattelin nyt piirtää vielä seuraaviakin ennenkuin näytän valmiin :)
Aiheista voin kuitenkin jotain kertoa: pari pyhimysaiheista juttua, yksi tähtiporttiaiheinen ja muutamia eläinaiheisia.


Tähän kuitenkin vähän kuvia ihanan hellyyttävistä pantterinpennuista:








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti