perjantai 22. maaliskuuta 2013

...ja vieläkin lisää sairaalaa

Tämä työviikko melkein lopuillaan ja yhä odottelua. Kapselikuvausta ei tehdäkään vaan ihan kunnon endoskopia nukutuksessa, että saadaan biopsiat myös tarvittaessa.
Mitään syytä ei kuitenkaan tiedetä, mutta nyt vähän arvuuttelulla mennään ja suoneen antibioottia joka ilta (kolmannen polven kefalosporiinia). Samalla saan kolme kertaa päivässä jotain viruslääkettä (ihan siltä varalta, että onkin joku friikki rokko).

Joka tapauksessa tässä sitä nyt vain ollaan ja toivotaan, että jokin noista auttaisi, muuten sitä ollaankin vaan kipulääkkeiden varassa tiistaille (jolloin sen tähystyksen pitäisi olla).
Voi vammanvamma kun ajattelin, että jee kohta on pääsiäinen. Kuitenkin olen täällä varmaan koko pääsiäisen. Meillä olisi kotona pakkasessa kokonainen ankkakin (pari kiloa!) odottamassa uuniinmenoa pääsiäissunnuntaina.


Jos joku ihmettelee minkä takia tämä nyt on tällainen haloo (eihän nyt kukaan pelkän vatsakivun takia ole osastolla kahta viikkoa), niin syy on se, että olen elinsiirtopotilas (jo 11 vuotta) ja näin ollen immunosuppressoitu. Eli lääkärit ovat vähän varuillaan kanssani.


Yritän tänään kirjoitella jotain vähän muutakin, ihan kuvien kanssa, kunhan saan tuon puhelimeni kunnolla toimimaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti