maanantai 14. tammikuuta 2013

Tankotanssia

Viime viikolla siis kävin ensimmäisellä tankotanssitunnillani, vihdoinkin! Olen tosiaan jo vuosia halunnut, mutten koskaan saanut aikaiseksi (tai ollut liian köyhä, että maksaisi tunneista), mutta nyt siis menin.


Ensivaikutelmalta oli jo aivan ihanaa, oli sellainen aloittelijaryhmä, että sopi mille tahansa huonokuntoisella köntykselle (niinkuin minä) ja todella mukavaa porukkaa.
Teimme oikeastaan vain yhtä liikettä koko tunnin, kerran ympäri ja sitten takakoukku. Ympärimeno meni niin vauhdikkaasti, että pari kertaa lensin lattialle, ja takakoukku taasen niin hitaasti, että pysähdyin joka kerta siihen asentoon pääsemättä edes maahan asti. Haha, no hiomista riittää, mutta todella hauskaa oli!
Seuraavana päivänä sitä myös todella huomasi mitä oli tehnyt. Käsilihakset, rintalihakset ja vatsalihakset aivan hellinä, puhumattakaan niistä kymmenistä mustelmista mitä sain hankittua joka puolelle. Ja tämähän ei ole valitusta, on ihanaa tuntea kuinka jokin vaikuttaa. Mustelmat kyllä toivottavasti tulevat vähemmän innokkaasti seuraavilla kerroilla, kun lihakset ja tekniikka paranevat. (Toisaalta saan kyllä niin helposti mustelmia kaikesta, ettei välttämättä niin käy...).



Tänään siis tosiaan seuraavan kerran, samalle tunnille, ja huomenna toiselle, vähän erilaiselle tunnille (enemmän lihaskuntoa parantavaa). Eli siis seuraaviin mustelmiin! Todella toivon, että voin tätä jatkaa kauemminkin, sillä en ole vuosiin löytänyt näin hauskaa harrastusta (ja vielä halvempaa kuin ratsastus).

Alla linkki tankotanssisanastoon, kaikki liikkeet esitelty nimineen:
Poledance Dictionary




Kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti