sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Huoneenvaihtoa

Viime viikolla kävi sitten niin hauskasti, että päätettiin sitten kotona vaihtaa huoneita, ja nyt onkin sitten iskenyt  kauhea sisustuskärpänen. En ole vuosiin päässyt kunnolla sisustamaan, enkä varmaan nytkään, mutta ainahan sitä voi unelmoida. Ehkä jokin päivä pääsenkin tekemään näitä.

Hommaa huoneenvaihdossa todellakin on, kun tavaraa on vanhassa huoneessani kymmenen vuoden ajalta, ja se kaikki pitäisi siirtää kymmenen metriä länteen....kaikki. Paitsi laatikostot ja hyllyt. Eli siis siirrän kauhea määrän tavaraa, mutta jätän kaikki mahdolliset sijoituspaikat jälkeeni. Kuulostaako järkevältä?
Tarkoitushan olisi, että vähän vähentäisinkin sitä roinaa mitä minulla on. Uudessa huoneessani kuitenkin vaatekaapit ovat lähestulkoon täynnä erilaisia lakanoita, pyyhkeitä ja pöytäliinoja, ja ne pitäisi saada sitten sieltä jonnekin järkevämpään paikkaan (eli pois minun huoneestani). Huh, saa nähdä mitä tästä tulee. Ei nimittäin myöskään yhtään kiinnostaisi tutkia kaikkia laatikoitani, kun ne ovat täynnä jotain teinityttöroinaa, jonka olen parhaani mukaan yrittänyt unohtaa....

Mutta nyt tähän itse asiaan, eli kaikkeen siihen mitä haluaisin huoneelle tehdä ja saada sinne. Huoneessa on tällä hetkellä kolme vaatekaappia, kaksi isoa kokoseinänmittaista ja yksi pienempi, sellainen vanhanajan vaatekaappi. Sänky, johon on rakennettu tolpat. Kaksi yöpöytää, kaksi tuolia ja yksi vanha pieni takka.

Valitettavasti kaikki puinen lattiaa lukuunottamatta on koivua (tai jotain puutyyppistä koivunväristä jotakin), joten kaikki on aika oranssia siellä, mikä on minusta aivan järkyttävää. Toisaalta vanhassa huoneessani oli sama juttu ja uudessa on sentään hieman vähemmän puutavaraa, joten parempi.
Seinät ovat vaaleansiniset, mikä sekään ei ole kovin mukavaa minulle, mutta sen ehkä voin joku päivä muuttaa. Kuitenkin siis en kehtaa niitä ihan minkä tahansa värisiksi vetää, ei nimittäin ole ihan vain minun oma taloni. Mutta jos nyt edes vähän mintummiksi, etteivät olisi niin siniset.

Tähän alle muutamia sellaisia kuvia ja asioita, jotka ovat tässä viime viikkojen aikana inspiroineet tätä (kaikki kuvat tumblrista):

Kupista nouseva Cheshire cat


Louis-Theophile Hingre 1864

Alphonse Mucha





Danil Golovkin


Danil Golovkin

Ilya Repin 1876










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti