sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Partypartyparty

Kiireiset pari viikkoa nyt takana ja vielä kiireisemmät seuraavat viikot edessä, mutta hauskaa on tässä kyllä ollut. Käytiin alkuviikosta hieman isän kanssa maakuntamatkalla ja myöhemmin vielä Elimäellä (kuvia myöhemmin), ja torstaista olen ollut joka ilta Helsingissä keikoilla. Torstaina Nosturissa Epicaa katsomassa ja tietenkin My Reflectionia, olivat aivan upeita keikkoja!
      Perjantaina Findustryn School's out, josta postauksen äärimmäisen hyvät kuvatkin ovat. Ei nyt keikalta mitään Epican laatuluokkaa, mutta aivan upea tunnelma siellä oli. Tuli vähäm huudettua ja tanssittua ja menetettyä ääni aivan kokonaan.
       Eilen sitten Prkleessä Havaijibileissä, koko baari täynnä hippisurffareita. Shortseja ja rastoja ja olo oli vähän ulkopuolinen, mutta kun hyviä ystäviä mukana niin kaikki on hienoa. Alkoholittomalla linjalla olin eilen ja hyvä vain, kun keskustassa oli sellainen ryysis illan päätteeksi, ettei kyllä humalassa olisi ollut mukavaa raahautua Keravalle asti. Ja ei, en asu Keravalla. Se vain sattuu olemaan lähin juna-asema. Juna lähti myös mukavan vartin myöhässä, joka noin neljältä tuntuu jo aivan liian pitkältä odotukselta...onneksi sentään sai istumapaikan vielä, juna kun täytettiin aivan äärimmilleen.
      Kuvia tosiaan latailen koneelle myöhemmin, asukuviakin taas tulossa, ja tänään ehkä vähän hiustenvärjäilyä tiedossa.
      Tatuoinnistani laittelen myös vähän kuvaa. Tiistainahan hankin ja alkaa jo kuoriutua ihoa pois, ihanan nopeasti on tämä parantunut. Nilkoillani tuntui kestävän ikuisuus...
       Spent my last few weeks keeping busy, and in the last week I've done some minor travelling with my dad, and going out every evening since Thursday. Then it was Epica and My Reflection in Nosturi, awesome gigs and two wonderful bands. On Friday it was Findustry's School's Out, from which this post's photos are. It was a wonderful night and I still don't have my voice back! Actually I sound like a boy in puberty.
      Yesterday went to Prkl with a bunch of friends, saw a weird Hawaiifest, the bar was full of hippiesurfers with shorts and rastas and everything, and I gotta say I felt just a tad out of place.
      Photos and more posts coming up, once I get my internet working, and today I'll probably dye my hair a bit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti